Dagje uit voor Oekraïense kinderen uit de gemeente Elburg

?>

Na inzamelingsacties door diverse instanties, stichtingen, bedrijfsleven en inwoners uit de gemeente Elburg die hier aan bij hebben gedragen, was het dan eindelijk zover. Ruim 60 kinderen uit Oekraïne die in de gemeente Elburg verblijven, moesten al vroeg uit de veren om een dagje pretpark Hellendoorn mee te maken. Om 08.00 stond de bus al voor de deur waarna de tocht richting gemeentehuis ging.

De kinderen werden verwelkomd door wethouder Krooneman, maar stonden te trappelen om de bus in te gaan richting Hellendoorn en hun (on)geduld werd niet op de proef gesteld. Achtbanen, waterbanen, lekker eten en drinken overal was voor gezorgd. Een prachtige dag zowel voor de kinderen als de vrijwilligers.

Een grote dank aan een ieder die dit mogelijk heeft gemaakt waaronder:

  • Opbrengst actie van de brugklassen  Nuborgh College Lammert Franckens
  • Sponsoring bedrijfsleven en verkoop Flevosap
  • Opbrengst Veluwecup
  • EBF Foundation
  • Inwoners gemeente Elburg
  • Gemeente Elburg